Problémové Charlotte. Další hráč má maléry se zákonem

19. 10. 2022, 18:00 » Informace z klubů - Autor: David Kolář


(zdroj: Nbasket.cz)
Soud s Milesem Bridgesem se stále odkládá a 24leté křídlo tak nemá podepsanou smlouvu na novou sezónu. Předběžné slyšení bylo v Los Angeles už posedmé odloženo - nový termín byl přesunutý na 3. listopadu. Bridges byl zatčen 29. června a čelí třem obviněním z domácího násilí.

Rodáka z Flintu v Michiganu na palubovkách jen tak neuvidíme. Aby toho nebylo málo, tak byl v neděli zatčen James Bouknight, který byl obviněn z řízení pod vlivem alkoholu. Pro loňského nováčka to nebyl první průšvih. Loni v listopadu byl obžalován za překročení rychlosti, za co ho čeká soudní slyšení a velká pokuta. Podobným přestupkem se prezentoval už v únoru a problémy měl i před třemi lety, kdy utekl od autonehody.

BREAKING: Hornets guard James Bouknight was arrested on a DUI charge on Sunday. pic.twitter.com/0ran2J8mG4

— NBA Buzz (@OfficialNBABuzz) October 17, 2022

22letý mladík ovšem nebyl jediným zatčeným hráčem Hornets v tomto kalendářním roce. O problémech Milese Bridgese již víte. V květnu měl opletačky se zákonem také Montrezl Harrell, který byl obviněn za držení marihuany. Od soudu sice odešel s podmínkou, ale Charlotte mu novou smluvu nenabídlo, proto přestoupil 28letý forvard v létě do Philadelphie.

Podle posledních zpráv se Bouknight před včerejším tréninkem svému týmu omluvil, ale budoucnost 11. draftu z roku 2021 visí na vážkách. 22letý střelec zatím v NBA neoslnil (průměr necelých pěti bodu na zápas) a je o něm zatím slyšet pouze v negativních zprávách.